Om Tistel

Många av de frågor jag har fått under åren har handlat om vilka val man ska göra som kund. I en djungel av hudkrämer, smink och hårvård blir valen inte lätta. Kan det bli fel? Passar produkten mig, min hud, mitt hår och mina färger? Och vad betyder alla märkliga och svåruttalande ord på förpackningarna? Ibland har det till och med varit svårt för mig som ändå har blivit utnämnd till ”skönhetsexpert” att hålla isär begreppen.

TISTEL AV EVALENA föddes ur en dröm om att göra den allra bästa hudvården för oss här i Skandinavien, med tillverkning i Sverige. Jag ville använda nya innovativa och aktiva ämnen och kombinera dessa tillsammans med det bästa naturen har att ge. Min vision var att göra en okomplicerad serie med tre produkter som fungerar för alla hudtyper utan krångel, bara självklarheter.

Min filosofi
Jag tycker att grunden till en snygg makeup är just grunden. För mig handlar skönhet om att ta fram det vackra och unika hos personen jag jobbar med. Men om huden inte mår bra finns ingen primer, concealer eller foundation i hela världen som kan hjälpa. Resultatet blir helt enkelt inte bra hur mycket vi än försöker kamouflera huden. Lösningen är att gå till botten med problemet, om det så är vad vi äter och dricker eller hur vi tar hand om vår hud. En frisk hud behöver knappt någon makeup över huvud taget.

Eva-Lena Rylander VD-Tistel Av Evalena
Eva-Lena Rylander VD Tistel Av Evalena